I dag är det minst sagt många djurvänner som tar med sina hundar till hunddagis under dagarna då de jobbar. Och för att du ska få med dig rätt koppel till din älskade vän kan det vara bra att märka det med namn och telefonnummer.

Ett djur behöver sällskap och när man är borta i mer än åtta timmar om dagen för att man ska ta sig till och från jobbet liksom arbeta kan det bli jobbigt för en stackars hund att sitta ensam hemma. Om man inte har någon som har möjlighet att titta till den och gå ut med den förstås! Annars finns det ju också möjligheten att ta med dem till ett hunddagis på morgonen.

Här får din hund chansen att socialisera med andra hundar, de får leka och vara ute och vips så känns det inte så tokigt att husse eller matte är iväg och jobbar. Men det kan vara bra att märka ut exempelvis din hunds koppel så att det inte råkar hamna på villovägar då det är dags att hämta.

Beställ namnlappar online

Hos Namnlappsbutiken hittar du namnlappar och märkpennor som du kan använda dig av om du vill ha koll på koppel och leksaker. Då blir risken mindre att saker och ting försvinner. För många har ju exempelvis bruna och svarta koppel till sina hundar så det kan vara lätt att ta fel med sig hem.

När du beställer namnlappar online kan du utforma dessa på egen hand med typsnitt och någon liten rolig figur. Varför inte göra en med din hunds namn på och sedan ditt eget telefonnummer? Eller så kan du prova att köpa en specialanpassad märkpenna för att namna dina och din hunds prylar. Det går snabbt och lätt och håller under lång tid framöver.