Hundserver.se

En blogg om djur, friluftsliv och natur

Därför måste lönehanteringen gå smidigt

1210-1

Lönerna och att de betalas ut på ett smidigt sätt är viktigt för att företagets medarbetare ska känna sig nöjda och glada över att gå till arbetet. Man måste ju ha incitament som fungerar för att vilja göra sitt bästa varje dag och att få betalt på rätt tid och dag är nödvändigt och ett bra exempel på detta.

Jag drev under många år företag som ensam företagare och då var såklart detta inte ett problem men allt eftersom mitt företag växte så insåg jag att jag skulle behöva anställda för att klara av alla de beställningar som kom in. Det var då jag anställde min första medarbetare och sedan dess har det gått framåt och uppåt på alla plan. Idag finns det trettio personer som får sin lön från mitt företag och jag är stolt över vad jag har åstadkommit. Många litar på att de har sin försörjning från mig och därför måste lönehanteringen gå smidigt.

Till att börja med var det jag som skötte allt detta och sedan min ekonomiassistent. Efter hand som vi växte insåg jag dock att jag kunde använda hennes kunskaper till andra saker och detta är jag glad för idag. Jag valde att outsourca lönerna och just löneadministration och outsourcing är numera något som ofta förekommer både bland små och stora företag. Jag märker det inte minst på att många jag känner som är i början av sin karriär som egenföretagare faktiskt väljer outsourcing nästan på en gång då de börjar anställa personal.

Fördelarna med outsourcing enligt mig

  • Du vet att allting sker i tid och att alla dina medarbetare får betalt då det är meningen att de ska få det. Detta är en trygghet för alla som vill vara bra arbetsgviare och månar om sina medarbetare.
  • Du sparar tid som du istället kan lägga på andra saker som nyckelverksamheten. Helt enkelt det du gör bäst av alla.
  • Du öppnar upp tid som din ekonomiavdelning kan ägna åt andra och viktigare saker medan någon annan sköter administrationen kring lönerna.

Företaget Bokoredos tjänsteutbud är stort och användbart för såväl små som stora företag om man är nyfiken på allt inom outsourcing av löner och ekonomi samt redovisning. Många anlitar företaget just på grund av att de arbetar på ett innovativt, modernt och tryggt sätt. Jag kan helt klart skriva under på att företag som detta är de som kommer att finnas kvar i framtiden tack vare sitt sätt att arbeta och måna om de klienter som kommer till dem.

Mina tankar kring att läsa om löneadministration

1210-2

Jag anser att man hittar den bästa inspirationen genom att läsa om den. Detta kan man göra i tidningar och annan media eller hur man nu tycker att man bäst tar till sig den. Idag finns det ju mängder av artiklar om nästan vilket ämne som helst online och jag är inget undantag när det kommer till viljan att ta del av den.

Sveriges Radio rapporterar här om vikten av att löneadministrationssystemet fungerar smidigt och detta är något jag verkligen håller med om. Medarbetarna litar på dig och därför måste lönehanteringen gå smidigt i alla lägen. Det tror jag att alla företagare håller med om.

Sajten Nyheter24 skriver här om löneadministratören med politiska kontakter och även denna artikel tycker jag kan vara bra att ta del av om man arbetar med ämnet på något sätt. Vare sig man själv är medarbetare eller jobbar åt någon som kan tänkas ha nytta av detta så är det ju bra att läsa för att bli så bra på sitt jobb som möjligt. En bra sak är ju att komma med egna initiativ om hur man tror att ens företag på bästa sätt kan ta sig framåt.

Därför måste lönehanteringen gå smidigt

Jag kan inte driva ett bra företag som tycker de anställda är viktiga för företaget om jag inte har ett lönesystem som gör att alla får betalt när de ska, varje gång. Genom att anlita experter på detta kan jag vara säker på att det hela sker rätt och riktigt och jag kan istället slappna av och fokusera på det jag är expert inom.

Det tycker jag ger de bästa förutsättningarna för att mitt företag ska kunna arbeta optimalt varje dag. Gör man inte det har man ju inte några stora chanser att lyckas eftersom varje marknad i dagens samhälle i princip är hårt ansatt och man verkligen måste tänka progressivt för att slå sina konkurrenter med hästlängder. Jag älskar att driva företag och kommer att göra det så länge jag bara kan. Genom att ge mig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas så är jag övertygad om att jag kommer att klara av att driva även dem. Det finns inga gränser för vad som är möjligt.

 

Gurkmeja håller dig och din hund frisk

221-6-gurkmeja-haller-dig-och-din-hund-frisk-1

Det finns numera en stor marknad för den som vill se till att endast få i sig det allra bästa för kroppens välmående. Hälsokost har också förbättrats avsevärt under de senaste åren med mycket forskning som kan visa på dess fördelar. Därför är det inte så konstigt att allt fler väljer att äta hälsokost och tillskott av olika slag.

Hälsokostbutiker av olika slag har de senaste åren dykt upp runt om i samhället och marknaden växer hela tiden. Numera finns det också butiker som säljer hälsokost på nätet. Fördelarna med att handla på nätet är många.

Fördelar med att handla hälsokost på nätet

  • Du slipper fundera över butikens öppettider eftersom nätbutiker har öppet tjugofyra timmar om dygnet och du därmed kan handla när det passar dig.
  • Det är bekvämt då du slipper trängas med andra människor i butiken. Istället kan du sitta hemma i soffan och njuta av din shopping med något gott att dricka eller äta.
  • Det är ofta mer fördelaktigt ur ett ekonomiskt perspektiv eftersom nätbutiker kan hålla lägre priser i allmänhet tack vare att de slipper dyra hyror och liknande.

Marknaden för hälsokost

Att handla hälsokost är helt enkelt lätt idag. Nyfiken på ett alternativ som är bra både för dig och din hund –  gurkmeja håller dig och din hund frisk när det är vanligt att man istället blir sjuk. Genom att inta hälsokost minskar du helt enkelt risken för att både du och din fyrbenta vän ska bli sjuk i onödan. För dig som är människa är det så att gurkmeja te både smakar och gör gott för kroppen. För din hund finns det såklart bättre sätt att se till att de får i sig det goda från gurkmejan.

Det finns idag ett par sorters hälsomat och produkter som är välkända över hela världen. Nyfiken på ett av dem – acaipulver är välkänt för sina hälsofrämjande egenskaper och används flitigt runt om i världen idag. Det är alltid smart att läsa på själv om denna typ av produkt eftersom det forskats rätt mycket på dess intressanta effekter.

Tillhör du dem som gillar desserter men inte vill äta bara en massa onyttigheter – underbara kakaonibs är gott och nyttigt och något som kan användas på flera olika sätt för att du ska öka dina chanser för att må bra.

Att gurkmeja håller dig och din hund frisk är goda nyheter för alla som har en hund. Det finns dock många olika typer av produkter att välja bland för den som är intresserad av hälsokost i allmänhet. Hur väljer man då vad det är man ska köpa och från vilket ställe? Detta kan vara en svår fråga att svara på för den som aldrig köpt något förut men det finns ett par saker man kan tänka på för att göra ett bra val.

Tänk på detta då du köper hälsokost på nätet

  • Sätt en övre köpgräns för dig själv. Då vet du att du gör goda investeringar men undviker samtidigt att skuldsätta dig mer än du faktiskt måste. Med andra ord handlar det om att faktiskt göra upp en budget för det du vill köpa. Vet du inte hur du ska göra så kan du alltid läsa dig till informationen eller be någon som är duktig inom området om hjälp.
  • Kolla om du har några vänner som kan tipsa dig. Kanske finns det någon du känner som har erfarenhet inom området och kan råda dig till bra affärer. Se bara till att du frågar någon du har förtroende för så att du slipper tråkiga konsekvenser av ditt köp.
  • Läs på nätet. Där finns ofta rekommendationer och omdömen om olika nätbutiker och det kan vara smart att ta del av dessa om man vill undvika oseriösa aktörer. Du kan alltid söka på ett företagsnamn du är intresserad av om du vill veta specifikt vad någon tyckt om just dem. Att ta några minuter till detta är alltid en god ide’. Se bara till att läsa flera omdömen än ett eftersom vad en person säger inte nödvändigtvis måste stämma överens med vad verkligheten faktiskt är för något.
  • Fråga företaget direkt om du har några undringar innan du handlar. De bör svara dig tydligt och bra för att du ska känna dig trygg. Du förtjänar helt enkelt att få bra information om du undrar över något. Får du inte det bör du vända dig någon annanstans. Det finns flera bra alternativ på dagens marknad och därmed finns det ingen anledning att handla från någon som inte bryr sig om sina kunder på riktigt.

Medias rapportering om hälsokost

221-6-gurkmeja-haller-dig-och-din-hund-frisk-3

I media skrivs och rapporteras det ofta om hälsokost. Vare sig det handlar om att gurkmeja håller dig och din hund frisk eller något helt annat är det helt enkelt så att massor av människor är intresserade av att ta del av vad hälsokosten kan erbjuda.

I Svenska Dagbladet kan du läsa om hur gurkmeja har många antioxidanter och detta är en kul artikel för den som är nyfiken på hälsokost men kanske inte lyckats med att hitta det dem söker riktigt än. I Sveriges Radios inslag rapporterar man om hur gurkmeja håller dig frisk i sjukdomstider och detta är kanske speciellt en högaktuell artikel om man befinner sig i de kallare månaderna på året.

Läs på så gör du smartare val

Som med det mesta i livet är det alltid smart att läsa på om ett ämne som intresserar en. Vare sig det handlar om att gurkmeja håller dig och din hund frisk eller något annat så kan man ju göra ett mer välinformerat val om man vet vad det hela handlar om samt vart man ska vända sig för att göra ett gott köp.

Gör man det ökar nämligen chansen för att välja rätt och att man ska bli nöjd med produkten. Detta bidrar i sin tur till ett gladare du där du har mer energi vilket faktiskt smittar av sig på dem du har nära som ser hur du mår och att allt är bra. Du får med andra ord en bättre livskvalitet om du gör smarta val för din egen hälsa och hälsokost är ett utmärkt bevis på just detta.

Livet går inte att levas om igen så det gäller att ta till vara på de möjligheter vi har för att på så vis få våra bästa dagar. Det är ju det enda vi faktiskt kan göra för att leva ett så gott liv som det bara går och det räcker långt för den som vill vara nöjd den dag som livet inte längre kommer fortsätta som förut.

Rätt koppel till din hund

227-4-hund-hunddagis-namn-kopple

I dag är det minst sagt många djurvänner som tar med sina hundar till hunddagis under dagarna då de jobbar. Och för att du ska få med dig rätt koppel till din älskade vän kan det vara bra att märka det med namn och telefonnummer.

Ett djur behöver sällskap och när man är borta i mer än åtta timmar om dagen för att man ska ta sig till och från jobbet liksom arbeta kan det bli jobbigt för en stackars hund att sitta ensam hemma. Om man inte har någon som har möjlighet att titta till den och gå ut med den förstås! Annars finns det ju också möjligheten att ta med dem till ett hunddagis på morgonen.

Här får din hund chansen att socialisera med andra hundar, de får leka och vara ute och vips så känns det inte så tokigt att husse eller matte är iväg och jobbar. Men det kan vara bra att märka ut exempelvis din hunds koppel så att det inte råkar hamna på villovägar då det är dags att hämta.

Beställ namnlappar online

Hos Namnlappsbutiken hittar du namnlappar och märkpennor som du kan använda dig av om du vill ha koll på koppel och leksaker. Då blir risken mindre att saker och ting försvinner. För många har ju exempelvis bruna och svarta koppel till sina hundar så det kan vara lätt att ta fel med sig hem.

När du beställer namnlappar online kan du utforma dessa på egen hand med typsnitt och någon liten rolig figur. Varför inte göra en med din hunds namn på och sedan ditt eget telefonnummer? Eller så kan du prova att köpa en specialanpassad märkpenna för att namna dina och din hunds prylar. Det går snabbt och lätt och håller under lång tid framöver.